Οι λάτρεις των αντσούγιων το γνωρίζουν, τα φιλέτα αντσούγιας σε ελαιόλαδο προσφέρουν ατελείωτη απόλαυση και ταιριάζουν σε πολλές συνταγές όπου προσφέρουν τη δυνατή γεύση του ψαριού και του αλατιού. Οι αντσούγιες σε ελαιόλαδο χρησιμοποιούνται σχεδόν σαν καρύκευμα, για να δώσουν μια μοναδική και νόστιμη γεύση σε κάθε συνταγή στην οποία συμμετέχουν.
Συνδυάζοντας την αντσούγια σε ελαιόλαδο με άλλες γεύσεις
Πριν μιλήσουμε για συνταγές, εδώ είναι μια λίστα με υλικά που ταιριάζουν τέλεια με το φιλέτο αντσούγιας μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο. Αν έχετε μια συνταγή που χρησιμοποιεί κυρίως αυτά τα υλικά, τότε μπορείτε σίγουρα να προσθέσετε αντσούγια και να πετύχετε σε όλες τις περιπτώσεις:
- Πράσινη ή μαύρη ελιά
- Ντομάτα (φρέσκια, θρυμματισμένη, ντοματίνια...)
- Κάππαρη
- Ψητές πιπεριές
- Κολοκυθάκι
- Πατάτες
- Τυριά μοτσαρέλα και φέτα
- Βραστό αυγό, μαγιονέζα ή ομελέτα
- Σκελίδες σκόρδου.
Βούρτσα ιονισμένη έκδοση Firm από ανακυκλωμένο ξύλο για χοντρά και σγουρά μαλλιά, για τέλεια αποτελέσματα στο styling:
Κατάλληλη για μαλλιά που απαιτούν ισχυρή τάση για να ισιώσουν και να δώσουν όγκο ή να σγουρέψουν ελαφρώς.
Με τρίχες από Nylgard, ανθεκτικές σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες έως 290°C.
Η τεχνολογία Tourmaline ION ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη. Επίσης, εξαλείφει το φριζάρισμα και τα επαναστάτες μαλλιά.
Διαθέτει κύλινδρο καλυμμένο με κεραμικό που επιτρέπει την ταχύτερη θέρμανση και τη διατήρηση της θερμότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για ταχύτερο, πιο ήπιο στέγνωμα και καλύτερα αποτελέσματα.
Ένα χειροποίητο ξύλινο χερούλι ειδικό κατά της ολίσθησης, ανθεκτικό και βιοδιασπώμενο, με εργονομικό σχεδιασμό.
Αναφορά: ogecft26
Κατάσταση: Νέο προϊόν